Café

Caféen er åben alle ugens dage for pensionister og efterlønsmodtagere i lokalområdet. Pårørende er også velkomne til at benytte sig af caféens tilbud.

Cafeen med mad i disken og lys i loftet

Som pensionist er du er velkommen til at deltage i madordningen på Åbakken. Her serveres der god og sund mad. Det er ikke nødvendigt at forudbestille maden. Du møder blot op og vælger, hvad du har lyst til.

Caféen tilbyder et bredt udvalg af velsmagende retter, som kan nydes i dejlige omgivelser med udsigt til udeanlægget med legeplads. Der sælges f.eks. morgenmad, frokost, varme drikke og nybagt brød m.m. Fra det ”kolde køkken” er der mulighed for at købe smørrebrød, sandwich og forskellige slags boller med pålæg.

I caféen vil du møde andre pensionister fra dit lokalområde, hvilket giver mulighed for hyggeligt samvær.

Du kan også vælge at købe mad i caféen og tage den med hjem.

Der udleveres menuplaner i caféen, som gælder for en måned af gangen.

Du kan bestille specialkost og diæter i caféen. Der er altid mulighed for at tale med faglært personale om dette, hvis der er behov for det.

I Cafeen kan du også bestille mad til f.eks. juleaften, så du og din familie kan spise sammen i din lejlighed. Derudover kan du bestille smørrebrød eller en varm ret til f.eks. fødselsdage eller andre begivenheder.

Fuldkostpakke på ældrecentret

Hovedret og biret 3.375 kr.

Hjemmeboende pensionister der spiser dagens middag i centrenes café

Hovedret og biret 50 kr.
Hovedret 42 kr.
Den lune ret 25 kr.
Smørrebrød 12 kr.
Sandwich fra 20 kr.
Desserter 12 kr.

Levering til visiterede til Madservice

Almindelig hovedret 49 kr.
Lille hovedret 46 kr.
Biret 10 kr.

I caféen hænger der en prisliste, hvor du kan se øvrige priser på mad- og drikkevarer.

Økobageriet ligger på Åbakken og bringer ud til alle ældrecentrene i Område Nord. Derudover leverer vi også brød og kager til Madservice Kronjylland og kantinen på Laksetorvet.

Bagermester Henrik Madsen sikrer, at økobageriet har en høj standard for kvaliteten af brød og kager, der også lever op til de ernæringsmæssige krav. Vi er 100% økologiske og har fået tilladelse af fødevareministeriet til at bruge det røde økomærke.