Boligerne på Åbakken

Læs om boligerne på Åbakken, herunder mulighederne for TV, internet og telefon m.m.

Åbakken har 40 plejeboliger og 18 forskellige former for korttidspladser.

Plejeboligerne er fordelt på tre boenheder. Plejeboligerne er toværelseslejligheder på 71 m2 med en stue med et lille køkkenarrangement, et soveværelse og et stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Fra plejeboligerne er der udgang til et fællesrum med køkken og udgang til en stor terrasse med havemøbler og gårdhavemiljøer, der er forbundet via et stisystem.

Ud af de 18 korttidspladser er seks korttidspladser til personer, som er blevet udskrevet fra hospitalet, to aflastningspladser til personer, som fortsat bor i eget hjem og har behov for aflastning, og de sidste 10 pladser til personer, som går på Træningshøjskolen.

Du skal selv kontakte en TV-udbyder for at få TV i din bolig.

Du skal betale ca. 175 kr. om måneden til vores fælles antennesystem.

Hvis du har en fastnettelefon og ønsker at beholde dit nuværende telefonnummer, skal du kontakte dit teleselskab og bede dem om at flytte dit nummer til din nye adresse på Åbakken.

Hvis du har en mobiltelefon, skal du bare tage den med, når du flytter. Du bør give dit teleselskab besked om din nye adresse, men skal ikke gøre yderligere.

Hvis du gerne vil have internet i din bolig, skal du selv kontakte en internetudbyder.

Hvis du ønsker forsikringer, skal du selv kontakte et forsikringsselskab.

Det er dine egne forsikringer, der dækker i tilfælde af skader.

Der er ikke noget krav om, at du skal have forsikringer, når du bor på Åbakken.

Du må ryge i din bolig, når der ikke er personale til stede.

For at minimere faren for brand anbefaler vi, at du anskaffer en røgalarm med kraftigt signal. Derudover kan det være nødvendigt, at du anskaffer dig et brandhæmmende forklæde.

Der må som udgangspunkt ikke bo husdyr i din bolig.